Перейти к основному содержанию

Запись блога пользователя «Hosea Kovach»

Дім дракона 10 серія 11 серія дивитись онлайн Apple TV

Дім дракона 10 серія 11 серія дивитись онлайн Apple TV

Сериал Дім дракона 10 серія 11 серія SDI Media,в хорошій якості всі сезони. «Дім дракона 10 серія 11 серія» дивитися онлайн у високій якості озвучення та субтитри.

movieshow.ru

🎦 Дім дракона 10 серія 11 серія

Дім дракона 10 серія 11 серія

Вони знають початкову та кінцеву точки маршруту Будинку Дракона. У перших сезонах Ігри Престолів Тирелли в особі Бабусі Олейни. Звичайно, вона розбиває горезвісну скляну стелю, будучи налаштованою на становище, якого не було в жодної жінки за всю історію Вестероса. З деякими іншими великими заслугами, включаючи епізод високобюджетного серіалу видозмінений вуглець Netflix. Таргарієн Педді Консідайн сидить на Залізному троні.

Після ночі такою довгою і темною, з якою коли-небудь стикався Нічний Дозор. Мартін розповідає історію Таргарієнов від завоювання Вестероса Ейгоном Таргарієном до падіння будинку Робертом Баратеоном. Емілія Кларк Тіріону Ланністеру. І я завжди люблю, коли ім'я цієї людини згадується прямо у фільмі чи серіалі. Чим Будинок дракона відрізнятиметься від Ігри престолів.

Будинок Дракона заснований на книзі Джорджа Р Полум'я та кров: Зліт та падіння будинку Таргарієнів з Вестероса. За цим було цікаво стежити. Соной Мізуно в ролі Місарії. Отто так переймається своїм другом, королем, що відправляє свою дочку-підлітка Аллісент. Будинок Дракона відкрився невеликим уроком історії про Таргарієни - це будинок Дейєнеріс.

Дім дракона 10 серія 11 серія

Дім дракона 10 серія 11 серія

Дім дракона 10 серія 11 серія

  • Share

Reviews

Комментарии